Да си поговорим за това как се прави реклама в LinkedIn

LI advertising - event cover

Колкото и дълго да проявявам силен (и понякога нездравословен) интерес към LinkedIn, така и не успях да навляза в подробности в боравенето с рекламата в професионалната мрежа. Продължавам да смятам, че е прекалено скъпа за родния пазар и извън намирането на правилните кадри, трудно би могла да бъде докрай ефективна, ако не разполагаш с прекалено голям бюджет.

Дойде време обаче и студентите ми в курса по LinkedIn (о, още ли не съм разказал за него?) да научат повече за рекламата там. И чисто логически, няма кой по-добре да им разкаже за това от управителя за България на официалния рекламен партньор на LinkedIn в Източна Европа Httpool Венцислав Костов. Аз също ще слушам много внимателно и ще си записвам подробно, така че препоръчвам и вие да дойдете на откритата лекция.

Ето и една скучноватичка новина за събитието:

Лекция на тема “Реклама в професионалната мрежа LinkedIn” ще изнесе изпълнителният директор на Httpool България Венцислав Костов на 1 декември 2015 г., от 19 ч. в зала 409, корпус 1. Събитието е част от обучението на магистрите от програмата “Връзки с обществеността в социалните медии и социалните мрежи”, но е отворено за всички, които желаят да разширят познанията си за най-голямата професионална мрежа в света.

LinkedIn има над 400 млн. абонати, близо половин милион от които са от България. От 2003 г. насам мрежата свързва професионалистите в света, за да ги направи по-продуктивни и успешни, а в същото време променя начина, по който компаниите наемат, маркетират и продават.

Лекторът Венцислав Костов е управител и основател на “Httpool Bulgaria” и се занимава с маркетинг и реклама от 1995 година. Той изгражда интернет отдела на най-голямата медийна агенция в България – “Пиеро 97”, който ръководи до 2008 година.

Коментари

коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *