Профилът на компанията ви в LinkedIn има нов дизайн

Ами да, има малка вероятност да не сте забелязали новия дизайн на секцията с компании в LinkedIn. Сега главната страница на LinkedIn Companies ви показва емисия с последните движения в компаниите, които следите. Още по-големи са промените в отделните профили на компании.

Вече на страницата на всяка компания ви очакват доста по-детайлен списък с работещите вътре, повече информация за част от различните служители, които са част от вашата мрежа, такива, които не са, и новопостъпили служители.

Всички тези подробности се отразяват разбира се и в Activity-секцията, която се намира точно под емисията с новини.

А ако се притеснявате дали хората ще намират лесно офиса ви, LinkedIn са вградили Google Maps (и то на български!), за по-лесно разпознаване на локациите на офисите. Говоря в множествено число, защото сега можете да добавите до 5 адреса на офиси на вашата компания.

За да сте в крак с това, което се случва и в другите комапнии, които следите (дори и конкуренти!), вече можете да променяте и количеството информация, която да получавате за промени – за новопостъпили и напуснали служители, възможности за работа или други генерални промени по профилите на компанията.

Новата LinkedIn Companies – секция е все още в ВЕТА версия, но резултатите са наистина добри. А вие кога за последно обновявахте профила на компанията си в LinkedIn?

Прочетете и Какво се случва в компанията ми?

Коментари

коментара

2 thoughts on “Профилът на компанията ви в LinkedIn има нов дизайн

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *