Какво означават 200 млн. потребители за LinkedIn

Близо месец след като официално обявиха преминаването на границата от 200 млн. членове, LinkedIn решиха да отпразнуват с мащабна кампания към потребителите.

Съобщението, което получих аз на пощата си, бе, че профилът ми в LinkedIn е сред Топ 5% от най-разглежданите профили в мрежата през 2012 г. – това означава, че от компанията изпращат своите благодарности на инфлуенсърите си и разбира се очакват от тях да разпространят новината към своите последователи.

linkedin200mln

Заедно с бутона “Read more” идва и доста мило писмо от вицепрезидента на LinkedIn Дееп Нишар – “Искам лично да ти благодаря”, казва той, “за това, че си част от нашата общност. Твоето пътуване е част от нашето пътуване, удоволствие е за нас да слушаме истории за това как нашите потребители използват LinkedIn да се свързват, да учат и да откриват нови възможности” (цялото писмо е тук)

И понеже винаги е по-добре да има още данни, с писмото идва и нова инфографика – с демографското разпределение по държави и… най-често срещани имена в някои държави. Разбира се, с много благодарности. Вижте!

Коментари

коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *