LinkedIn за бизнеса в България пред Клуб “Спри и помисли”

Днес на поредното събиране на Клуб “Спри и помисли” говорих за това как да използваме социалните мрежи по-добре, за да изпъкнем като професионалисти. Презентацията ми беше базирана на някои особености на начина на ползване на LinkedIn и Facebook в България и за това с какво LinkedIn е по-полезна за професионалистите.

Ето и самата презентация:

След края на представянето се оформи дискусия за това защо LinkedIn потребителите у нас са толкова пасивни в отделните групи, за разлика от множеството микрообщности около определени теми във Facebook. Говорихме си и за това какъв език трябва да се ползва за профилите в LinkedIn. Отделено беше внимание и на това, че дори и в България има HR-специалисти, които привличат мениджъри и експерти за нови работни позиции по LinkedIn профилите им.

Коментари

коментара

One thought on “LinkedIn за бизнеса в България пред Клуб “Спри и помисли”

  1. Отлична презентация, като се има предвид, че се бяха събрали хора от различни области. Беше интересно да се сподели опита и да се види при кои обстоятелства дадена социална мрежа може да е по-полезна и по-подходяща за конкретния бизнес профил на личността. Алекс, благодаря ти, че даде повод да се стимулират бизнес мрежите в Българските онлайн канали, на които досега малко хора обръщаха внимание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *