Отзиви

Александър Кръстев се е постарал да събере в кратък и добре смилаем текст най-важните неща за начинаещите в LinkedIn и да направи обзор на възможностите, които мрежата предлага за бизнес нетуъркинг.

Книжката е  написана много систематично и е съобразена с читателите, които ще се заинтересуват от нея – хора без изобилие от свободно време, които разбират от малко думи и искат бързо да извлекат практическа полза от прочетеното.

Василена Вълчанова, MarCom в агенция PeeR to peer

LinkedIn е една много подценявана според мен социална мрежа в България. Дано с помощта на тази книга много българи разберат ползите от LinkedIn и подходите за присъствие и поведение там.

Тодор Христов, NovaVizia.com

Изданието е сред най-интересните предизвикателства на 2010 г. в областта на бизнес тенденциите в онлайн комуникациите. Предизвикателство, не само защото е първата по рода си е-книга в България за професионални социални мрежи, но и защото съчетава личен анализ, обективен преглед и международна оценка от личности на високи позиции в бизнес средите, като отразява развитието на офлайн сътрудничествата посредством онлайн комуникациите.

Люси Сетиян, Най-влиятелен зелен блогър в Европа за 2009 г.

Популистката реклама е излишна – повечето от нещата в книгата са повече от ясни – бизнес социална мрежа, връзка с ценни контакти и прочие. Въпреки това обаче Александър се е постарал да извади някои актуални статистики за ползваемостта на мрежата, както и съвети за поддържане на профила активен, работата с групи и с някои апликации, които поддържа платформата.

Марио Пешев, web разработчик и обучител

Поздравления, “LinkedIn за бизнеса в България или Защо не искам Facebook” е гореща тема във Facebook през последния час. В момента презентацията е по-обсъждана във Facebook от всеки друг документ от SlideShare. Затова я слагаме на началната страница на SlideShare.net (в секцията “Горещо във Facebook”). Браво на теб!

Екипът на SlideShare, 11 февруари 2010

Коментари

коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *