Кои са големите стъпки с LinkedIn за всеки бизнес [презентация]

Колко често се питате дали управлявате профилите си в социалните мрежи по максимално добър за бизнеса си начин? А LinkedIn част от вашата онлайн комуникация ли е? По време на лекцията ми на 24 февруари в Русе по покана на страхотния екип на фондация “Еконт” показах на част от местната предприемаческа общност кои са големите стъпки с професионалната социална мрежа, които са валидни по целия път от стартиращ до успешен бизнес.

Най-важните моменти:

  • Как да изградите оптимално профила си в LinkedIn – не е въпрос само на перфектно попълнена информация, но и на постоянно поддържане с актуални данни и споделяне на адекватни публикации.
  • Свързването в LinkedIn – за да сте полезни и да имате подръка хора, които да са полезни на вас.
  • Как да ползвате групите по възможно най-добрия начин – бъдете активни, взимайте най-доброто от тях за себе си като информация и контакти, но и допринасяйте за тяхното развитие чрез полезни материали, know-how и помощ към останалите членове.
  • Корпоративните страници – разказвайте истории и поставяйте на преден план служителите си.
  • Време ли е за промяна в навиците? Ако не отделяте малко време за себе си всеки ден, трудно ще ставате по-добри. А LinkedIn Publisher може да ви помогне точно за това.

Ето и цялата презентация, където можете да видите подробностите:

Коментари

коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *