За автора

Александър КръстевАлександър Кръстев развива успешни комуникационни канали в онлайн среда вече повече от 11 години. Завършил е журналистика в Софийския университет и е магистър по Публична комуникация със специализация в областта на блоговете и социалните медии. Част е от екипа на PRoPR Агенция от началото на 2007 до края на 2016 г. Има и кратък опит като журналист в спортни медии.

Създател и редактор „Новини“ в най-големия сайт за книги и четене в България – многократно награждаваният AzCheta.com. През 2013 г. става носител на наградата „Рицар на книгата“ на Асоциация „Българска книга“ и получава титлата „Посланик на библиотеките“ от Българската библиотечно-информационна асоциация. Александър е автор на първата българска специализирана е-книга „LinkedIn – Социалните контакти в полза на бизнеса“ през 2010 г. За изготвената и реализирана комуникационна стратегия около книгата получава наградата „PR Студент на годината“ от Българското дружество за връзки с обществеността.

В момента е хоноруван преподавател по дисциплината “Социализиране на бизнес комуникацията – LinkedIn” в магистърска програма на Нов български университет.

Автор на блога “The Dreamreader”, създател на различни професионални групи в най-голямата професинална мрежа в света LinkedIn. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които „Партизански маркетинг“ на Джей Конрад Левинсън, „Креативният гений“ на Питър Фиск, „Социалният бум!“ на Джефри Гитомър.

Можете да откриете Александър на личния му блог “The Dreamreader”, на профила му в LinkedIn или в микроблога му в Twitter.

Коментари

коментара

2 thoughts on “За автора

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *